Wet van Derden systeem

Het Wet van Derden systeem is te zien als een basisvorm als het gaat om roulettesystemen. De meeste strategieën delen eenzelfde basis als dit systeem. Daarom is het dus ook belangrijk om er in ieder geval kennis van te hebben. Het gaat uit van een wiskundige benadering van het roulettespel. Daarbij gaat het in de basis uit van 36 getallen op een rad. De 0 telt dus niet mee. Wanneer er dan 36 keer gedraaid is, dan zijn volgens deze benadering niet alle 36 getallen een keer gevallen. Eerder gaat het dan om 24/36. Dat betekent dus dat een derde niet is gevallen tijdens deze 36 rondes. Op basis daarvan ga je bepalen wat je gaat doen als speler van dit spel.

Het is wel zo dat Wet van Derden een systeem van de lange adem is. Je moet namelijk eerst een aantal beurten voorbij laten gaan. Dit doe je tot een getal tweemaal is gevallen. Vervolgens ga je vanaf de eerstvolgende beurt 36 keer achter elkaar met dit getal spelen. Binnen die tijd valt het getal, waardoor je dus wint. Of het valt niet, waarna je na 36 keer een ander getal dat aan dezelfde voorwaarden voldoet gaat kiezen. Hier geldt dan vervolgens weer hetzelfde voor. Het is daardoor echt een manier om te spelen die je gebruikt wanneer je het lang kunt volhouden met kleine inzetten. Is dit mogelijk, dan kan je er als speler aan de roulettetafel wel flink wat uithalen. Tijd is dus een belangrijke factor.

Een richtlijn om te spelen
Het is belangrijk om te beseffen dat het Wet van Derden systeem natuurlijk niet op een bestaande wet is gebaseerd. Het klopt wel ongeveer, maar het is natuurlijk nooit waterdicht. Zeker niet wanneer het om een aantal van 36 spins gaat. Juist over langere periode zal het iets meer kloppen. Het is dus wel belangrijk om te beseffen dat een getal kiezen ook verkeerd kan aflopen omdat het tweemaal kort achter elkaar kan vallen en vervolgens zeer lange tijd juist niet. Dit hoeft echter iet afschrikkend te werken. Het is namelijk ook zo dat vele spelers door de jaren heen met dit systeem veel succes hebben gehad. Het kan als richtlijn om te spelen dus ook heel veel waarde hebben.

De beste manier om zelf te ervaren in welke mate Wet van Derden voor jou als speler kan werken is door het gewoon eens toe te passen. Je kunt dan zelf zien dat er wel mogelijkheden liggen als je dit systeem op de juiste manier toepast. Tegelijkertijd kan je ook zelf ervaren of dit ook de manier is waarop jij als speler van roulette het liefst het spel speelt. Mogelijk wil je de systemen die op deze strategie gebaseerd zijn daarna ook wel een kans geven. Die gaan wel uit van hetzelfde idee, maar werken net iets meer uitgebreid. Een goed voorbeeld hiervan is Pivot. Het is dus de moeite waard om al deze systemen ook eens goed te bekijken. Alleen al daarom is volgens het Wet van Derden systeem spelen een slimme keuze.