Tier et tout systeem

Wanneer je roulette gaat spelen aan de hand van een systeem, dan is het wel zo handig als dit systeem goed te begrijpen is. Dat is dan ook precies wat Tier et tout is. Uiteindelijk is het namelijk heel simpel om deze strategie te volgen. Dat doe je door in te zetten op enkelvoudige kansen. Wanneer je dit goed volhoudt, dan moet je uiteindelijk maximale winst kunnen behalen. Wel is het belangrijk om te beseffen dat er ook wel flinke verliezen kunnen worden geleden bij het toepassen van dit systeem. Daar moet je dan dus wel eerst even doorheen om uiteindelijk goed uit te kunnen komen. Het is dan wel zeer verstandig om eerst deze strategie heel goed onder de knie te krijgen.

Dat begint al bij de inzet. Bij Tier et tout kan je namelijk niet zomaar voor elke inzet kiezen. Het is belangrijk dat het door drie te delen is. €9 of €27 zijn hier goede voorbeelden van. Stel dat je met €9 begint. Dan zet je hier slechts een derde van in, dus €3. Win je, dan voeg je je winst toe aan je speelbudget voor die dag. Je hebt dan dus €12 euro om mee te spelen. Ook dit is deelbaar door drie. Dus nu is je inzet €4 bij de eerstvolgende beurt. Stel nu dat je verliest, dan zet je bij je volgende beurt €8 in. Dit is namelijk 2/3 van het budget waarmee je begon voor je verloor. Zo heb je dus snel kans om je verlies weer goed te maken.

Stoppen of doorgaan
Het belangrijkste punt van aandacht bij Tier et tout is het moment van stoppen of doorgaan. Wanneer je namelijk na gewonnen te hebben driemaal achter elkaar verliest, dan ben je eigenlijk op het nulpunt. Je kunt dan dus weer helemaal opnieuw beginnen met een nieuwe basisinzet. Je kunt echter ook je verlies nemen en stoppen met spelen op dat moment. Het kan best lastig zijn om dit goed in te schatten. Daarom is het ook slim om bij het gebruik van dit systeem niet met te grote veelvouden van 3 te spelen. Je kunt beter in kleinere stappen aan je winstsaldo werken en van daaruit alles lekker opbouwen. Dat kan je dan goed cijfers gaan opleveren.

Wat wel een voordeel is, is dat er situaties bestaan waarin je een deel van je winst garandeert. Je kunt namelijk altijd met een bepaalde inzet en winst uiteindelijk op een bedrag komen dat niet deelbaar is door drie. Dat betekent dat je dan 1 of 2 euro van je bedrag af moet halen om dit wel voor elkaar te krijgen. Op dat moment heb je jezelf dus van dit bedrag verzekerd. Dit ga je namelijk niet meer inzetten. Het is daarom dus slim om dit direct te doen en het niet meer te gebruiken. Als je dan na enkele verliesbeurten terug bij je begininzet bent, heb je nog altijd een leuke kleine winst in je zak waar je van kunt genieten. Zeker als dit een aantal keer voorkomt.