Paroli systeem

Verdubbelen is altijd een goede strategie als je roulette aan het spelen bent. Dit is dan ook de manier waarvan wordt uitgegaan wanneer het Paroli systeem wordt gespeeld. Terwijl er ook nog eens een bovengrens wordt gesteld door de speler voor er begonnen wordt. Dat maakt het dus wel heel gemakkelijk mogelijk om te zorgen dat er met een bepaalde vorm van discipline wordt gespeeld. Mits er natuurlijk op een geschikte manier gebruikgemaakt wordt van het systeem. Het is dus ook goed om te weten hoe dit dan precies werkt. Aan de hand daarvan kan je dan precies inschatten hoe je dat moet aanpakken als speler. Zo kan je er dan dus ook veel winst mee boeken en juist niet te veel mee verliezen.

Het is eigenlijk heel simpel. Wanneer je het Paroli systeem gebruikt, bepaal je eerst je basisinzet en daarna je maximale winstbedrag voor die dag. Zorg wel dat het bedrag dat je wilt winnen enigszins binnen bereik ligt van je begininzet. Wanneer je begint met €1, dan heeft het natuurlijk geen zin om €100.000 te willen winnen. Beter is het om dan bijvoorbeeld voor een winst van €250 te gaan. Vervolgens ga je dan beginnen met inzetten. Je mag zelf bepalen voor welke kans je kiest, mits dit een enkelvoudige is. Je hebt zo altijd een 50/50 kans. Win je, dan heb je dus €2. Die zet je dan volledig in voor je volgende spel. Win je weer, dan heb je €4 en zet je die weer helemaal in.

Geen verlies
Misschien denk je dit Paroli systeem te kunnen herleiden op andere systemen die van verdubbelen uitgaan. Dit klopt deels, al is er wel een flink verschil. Het verdubbelen wordt namelijk ingegeven door het feit dat je iedere keer dubbel je bedrag hebt wanneer je wint, dat komt door de enkelvoudige kansen. Wanneer je dus een keer verliest, ben je eigenlijk nauwelijks iets kwijt, namelijk alleen je begininzet. Zo kan je dus wel naar een goede winst toe werken, maar zal je eigenlijk nooit veel kwijtraken. Al is daar één kleine mits aan te noemen. Je moet natuurlijk niet met een verliesreeks van meer dan 10 beurten te maken krijgen. Dan ben je immers al tien keer of meer je begininzet kwijt.

Het Paroli systeem is dus een veilige manier om naar een grote winst toe te werken zonder dat je grote risico’s neemt met je budget. Dit maakt het een geschikt systeem voor behoudende spelers die wel heel serieus aan het werk willen gaan. Het is ook een leuk systeem dat toegepast kan worden door spelers die gewoon een keer een avondje in een casino willen doorbrengen en het leuk vinden om eens een aantal rondes roulette te spelen. Dit systeem geeft je dan een goed houvast. Op die manier kan je dus zowel genieten van de spanning van het spel, als dat je het plezier beleeft van het winnen van leuke bedragen. Dit zijn dus twee goede vliegen in één klap, zonder dat je jezelf ermee zal raken.