Parlay systeem

De meeste systemen kijken niet verder dan de eerstvolgende inzet. Het Parlay systeem is daarop een uitzondering. Dit is een strategie die je vanaf het eerste moment laat nadenken over je eindresultaat. Je bepaalt namelijk voor jezelf wat je wilt winnen op die betreffende dag en gaat daar vervolgens aan werken. Dat betekent dus ook dat het belangrijk is om op een bepaalde manier met je inzet om te gaan. Dit speelt immers een essentiële rol in de winst die je uiteindelijk kunt boeken als speler. Het is wel goed om hier wat uitgebreider naar te kijken. Er zijn immers wel wat meer factoren die een rol spelen dan alleen je inzet en je eindbedrag. Het roulettespel moet immers ook wel gespeeld worden om te winnen.

Het kan snel gaan bij het Parlay systeem. Je begint namelijk met en basisinzet. Dit kan van alles zijn. Daarnaast heb je het voordeel dat je niet aan een bepaalde kans gebonden bent. Je kan alles inzetten wat je wilt. Of je nu voor een enkel getal wilt gaan, of liever voor zwart/rood of even/oneven maakt geen verschil. Het duurt hooguit wat langer voor je bij je einddoel bent als het gaat om de te boeken winst. Wanneer je hier geen probleem mee hebt, dan kan je natuurlijk gewoon op deze manier spelen. Wanneer je je basisinzet hebt gedaan en je wint, dan speel je de volgende ronde met je basisinzet en je volledige winst. Win je weer, dan doe je dat opnieuw. Verlies je? Dan begin je weer bij je basisinzet.

Niet te ambitieus zijn
De kunst van het werken met het Parlay systeem is dat je niet de ambitieus moet zijn. Wanneer je een doel gaat bepalen, dan moet dat binnen het bereik liggen. Een basisinzet van €1 en een winstdoel van €100.000 ligt wel wat erg ver uit elkaar. Je kunt dan beter voor bijvoorbeeld een winstdoel van €100 of €200 gaan. Dit is met een beetje slim en goed inzetten best wel goed te bereiken. Wanneer je heen en weer schuift tussen de wat gedurfdere kansen en de wat behoudendere kansen ben je al snel een heel eind op weg. Alle reden om dit dus eens te proberen en op die manier winsten te pakken als speler.

Er hangt nog een ander belangrijk voordeel aan dit doel. Zeker wanneer je iemand bent waarbij winnen belangrijker is dan meedoen. Wanneer je namelijk op deze manier speelt, dan weet je waar je doel ligt. Je werkt dus heel gericht. Wanneer je je doel hebt bereikt, dan ben je ook echt klaar en ga je gewoon lekker naar huis om te genieten van je goede dag. Dit is een stuk gemakkelijker dan het spelen met systemen die een open einde hebben. Of het spelen van roulette zonder enige vorm van strategie. Dit werkt een stuk minder goed dan wanneer je deze strategie gewoon als uitgangspunt neemt en je hier ook aan houdt. Voor veel spelers heeft dit veel voorspoed gebracht die ze hiervoor niet eerder kenden.