Cancellations systeem

Cancellations is misschien wel het meest simpele systeem dat er is als je roulette gaat spelen. Het gaat namelijk volledig uit van de keuze tussen zwart en rood. Voor sommige spelers maakt het daarom het spel wel wat saai. Voor anderen is het een goede manier om goed met geldzaken om te gaan. Het hangt in grote mate ook af van hoe belangrijk je plezier in het spelen vindt en welke waarde je hecht aan het boeken van winsten. Aan de hand van die keuze die je voor jezelf maakt, kan je dan bepalen of dit een manier van spelen is die jou ligt of niet. Het is dan wel goed om in ieder geval te weten hoe je dit dan moet doen als speler.

Je maakt nu een reeks van inzetten die je wilt gaan toepassen. Je kan bijvoorbeeld met een kleine basisinzet van €1 beginnen. Dat is de start van het spel. Win je, dan schrap je de laagste en de hoogste inzet die je vooraf had bepaald weg. Verlies je, dan voeg je de basisinzet aan de voorzijde van je reeks erbij en begin je opnieuw. Uiteindelijk kan je zo blijven spelen tot alle getallen die je vooraf had opgesteld allemaal zijn weggespeeld. Dan kan je opnieuw beginnen met spelen. Dat doe je dan door een nieuwe reeks te maken en weer van voor af aan te beginnen. Dit kan ook opnieuw dezelfde reeks zijn die je hiervoor al had opgesteld om mee te spelen. Dat is eigen keuze.

Meer winst of niet?
De vraag die rijst bij het cancellations systeem is natuurlijk waar dit je plaatst op de ladder van de winsten. In theorie kan je hier je winst mee maximaliseren. Wanneer je een reeks van winsten boekt, dan gaat je inzet immers langzaam maar zeker steeds verder omhoog. Aan de ander kant gaat je verlies niet zo snel omhoog, want je blijft hangen bij het punt waar je winstreeks onderbroken werd. Zo kan je dus ook redelijk snel je geld weer terugverdienen door een keer te winnen. Bovendien blijf je in theorie doorspelen tot het einde van je reeks. Dat kan alleen wanneer je wint. Dat maakt het dus ook zo aantrekkelijk voor spelers om ermee te werken. Het geeft je veel kans op een goed eindresultaat.

Aan de andere kant vergt cancellations als systeem ook wel wat lef. Het gaat pas echt werken wanneer je wat meer geld durft in te zetten als speler. Daarom is het een roulettesysteem dat vooral wordt opgepakt door de echte high rollers. Wanneer je eens wilt zien hoe het werkt, dan is het slim om dit type speler eens een tijdje te volgen en te zien hoe deze ermee omgaat. Aan de hand daarvan kan je dan zelf ook leren hoe je het het best aan kunt pakken. Wanneer je de strategie echt goed begrijpt, dan kan je er uiteindelijk best heel goed mee winnen, zelfs wanneer je je inzetten enigszins beperkt zou houden. Dat is dus wel belangrijk als aandachtspunt.