Ascot systeem

Winst is waar het om draait bij het Ascot systeem. Wanneer je roulette speelt, dan is winst vaak ook waar het bij jou om draait. In dat opzicht is het dus goed om te leren hoe deze strategie precies werkt en hoe je hier het maximale uit kunt halen als speler. Het is dan in de eerste plaats belangrijk om te weten dat dit systeem altijd van verdubbeling uitgaat. Dat maakt het direct al wat makkelijker want daardoor is het aantal mogelijkheden om in te zetten ook een stuk beperkter. Je richt je dan namelijk altijd op de enkelvoudige mogelijkheden. Dat is natuurlijk simpel: even of oneven, zwart of rood en 1-18 of 19-36. Dit is echter pas de basis van hoe je het moet aanpakken.

De manier van spelen van het Ascot systeem begint bij het maken van een getallenreeks. Die reeks mag je zelf opzetten, maar neem wel een oneven aantal getallen. Voor het gemak nemen we in dit geval de reeks 1-2-3-4-5-6-7. Dit is belangrijk omdat je dit koppelt aan je inzet. Je begint bij je eerste beurt in het midden, in dit geval 4. Je zet €4 in. Win je, dan schuif je 1 op naar voren: €5. Verlies je, dan schuif je 1 stap terug, dus naar €3. Ben je helemaal links of helemaal rechts van je getallenreeks? Dan begin je weer in het midden. Of je stopt ermee natuurlijk. Dan begin je de volgende keer gewoon weer opnieuw met een nieuwe reeks aan getallen om in te zetten.

Lekker lang spelen
Het voordeel van het Ascot systeem is dat het niet te snel gaat met je geld. Als je wint gaat het lekker, maar wanneer je verliest ben je niet direct alles kwijt. Je kunt dus wel een tijdje blijven doorgaan, met de kans dat het tij keert en je weer begint te winnen. Het is vaak zo dat spelers die het Ascot systeem gebruiken niet stoppen omdat het geld op is. Ze stoppen juist omdat ze lang genoeg gespeeld hebben en even zin hebben om iets anders te gaan doen. Wanneer je een echte liefhebber van roulette bent, dan kan je met dit systeem dus wel echt volledig aan je trekken komen. Dat is één van de belangrijkste voordelen, naast het winnen van geld.

Het belangrijkste punt van aandacht bij Ascot is dat je vooraf goed leert rekenen. De eerste reeks die je opstelt moet wel precies binnen je budget passen. Of in ieder geval vanaf het middelste getal helemaal naar links terug. Dat betekent dus dat je even moet rekenen hoeveel stappen je kunt zetten met het budget dat je op dat moment hebt. Wanneer je slim bent, dan maak je de stappen zo klein als mogelijk. Zo zorg je dat je langer kunt spelen. Zoals dit eerder al werd aangegeven. Dat maakt het allemaal alleen maar leuker. Alle reden om dus op deze manier aan de slag te gaan met dit systeem. De moeilijkheidsgraad is niet heel hoog, dus iedereen kan leren spelen op deze manier.