1-3-2-6 systeem

Een systeem dat je laat winnen door niet te kijken naar een zo groot mogelijke winst, maar juist naar kleinere verliezen. Zo kan je het 1-3-2-6 systeem het best omschrijven. Het is een manier om verliezen te beperken over de lange termijn. De winsten zijn kleiner, maar de kansen op deze winsten worden wel iets groter gemaakt door dit systeem te volgen. Dat maakt roulette natuurlijk een nog leuker spel om te spelen. Wanneer je wint, dan zal je er veel meer plezier aan beleven. Zelfs wanneer het gaat om kleine winsten. Dat is dan ook de reden waarom heel veel spelers altijd van deze tactiek uitgaan wanneer ze aanschuiven aan een tafel of inloggen bij een onlinecasino om deze spellen te gaan spelen.

Enkelvoudige kansen zijn zeer belangrijk in het 1-3-2-6 systeem. Dit zie je natuurlijk wel vaker bij roulettestrategieën. Dat komt in grote mate natuurlijk omdat je hier met kansen die bijna 50/50 zijn te maken hebt. Wanneer je dus rood of zwart, even of oneven of 1-18 of 19-36 als uitgangspunten van het spel neemt, dan weet je in ieder geval zeker dat het alles of niets is. Wanneer je een keuze voor het ene of het andere hebt gemaakt, dan kan je daarna gaan bepalen hoe je dit gaat vertalen naar je inzet. Dat is namelijk waar dit systeem vooral om draait. Om die reden heet het ook 1-3-2-6. Dit heeft te maken met de manier waarop je je inzet zal aanpakken tijdens het spelen van het spel.

Je basisinzet bepalen
Je basisinzet is essentieel in het 1-3-2-6 systeem. Daar ga je namelijk op bouwen. Stel voor het gemak dat het €1 is. Dan speel je dus eerst €1. Win je, dan speel je €3. Win je, dan speel je €2 en als je die wint speel je ook nog €6. Daarna begin je weer bij €1. Datzelfde geldt als je ook een keer verliest onderweg. Dan begin je weer bij je basisinzet zonder dat je de reeks afmaakt. In veel gevallen win je meer dan je verliest. Zeker wanneer je de eerste twee beurten overleeft is dit het geval. Al is het wel belangrijk dat dit dus ook met enige regelmaat gebeurt om er zeker van te zijn dat je profijt hebt van het systeem.

Omdat de stappen misschien wat groot zijn, is er ook een alternatieve vorm voor 1-3-2-6. Veel spelers kiezen namelijk voor 1-3-2-4 als alternatief. Op die manier kan je nooit aan verlies komen als je eenmaal voorbij de eerste twee beurten bent gekomen. Dat is natuurlijk een belangrijk voordeel. Natuurlijk kan je meer bereiken als je een lekkere reeks aan het maken bent. Het is echter wel wat veiliger om niet voor 6, maar voor 4 te gaan wanneer je waarde hecht aan winnen. In dat geval is de andere variant dus ook een optie. Het is goed om het in allebei de vormen eens uit te proberen wanneer je de volgende keer gaat spelen. Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden.