Roulette systemen

De beste roulette systemen

Er zijn veel manieren om roulette te spelen. Niet alleen als het gaat om de soorten, maar ook als het gaat om roulette systemen. Dit zijn strategieën die je kunt toepassen om op die manier zo veel als mogelijk uit het spel te halen. Bijvoorbeeld als het je gaat om de winst die je boekt. Veel strategieën en systemen zijn dan ook gebaseerd op het maximaliseren van de winst. Al zijn er ook wel een aantal andere varianten. Het is daarom ook interessant om te kijken welke kanten je allemaal op kunt hiermee. Zo leer je het spel op de beste manier spelen.

Welke Roulette Systemen

Het kan van een aantal zaken afhangen welke roulette systemen passend zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om de variant van het spel die je speelt. Het gaat daarnaast ook om je eigen vaardigheden. Hoe beter je bedreven bent in roulette, hoe groter je kansen zijn wanneer je gevorderde systemen gaat gebruiken. Wel is het dan dus van belang om enige tijd gespeeld te hebben. Daarom is het beter om bijvoorbeeld met een systeem zoals Fibonacci te beginnen. Dit is een methode die iedereen goed en snel kan leren en die bewezen resultaten heeft geboden aan heel veel verschillende soorten spelers.

De kansen kennen

Als het gaat om roulette systemen, dan is het over het algemeen zo dat het belangrijk is om de kansen te kennen. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je moet weten welke kansen er liggen in het spel. Zo zijn er bijvoorbeeld veel enkelvoudige kansen. Wanneer je je hierop wilt richten, dan zijn daar een aantal systemen voor die al meer dan honderd jaar dienst doen. Een voorbeeld hiervan is Tier et Tout. Het kan dus een heel goed idee zijn om over dit systeem te leren wanneer je meer uit de mogelijkheden van het spel wilt gaan halen als speler.

Daarbij is het altijd belangrijk om ook aan de mate waarin je wilt inzetten te denken. Het is zelfs zo dat veel systemen hierop ingericht zijn. Denk bijvoorbeeld aan Ascot. Dat richt zich vooral op wat je inzet en op welke manier en niet zo zeer op de kansen per mogelijkheid die er voor je liggen. Dit kan ook een goede manier zijn om je zaken goed voor elkaar te krijgen. Al zijn er ook wat meer ingewikkelde strategieën zoals Wet van de Derden die je kunt gebruiken om meer uit het roulette spel te halen als speler. Dat is ook aantrekkelijk.

Bekendste Roulette Strategie

Al zullen veel echte liefhebbers het toch liever bij de meer bekende en succesvolle roulette systemen houden. Wie deze systemen toepast, zorgt ervoor dat het risico allemaal net wat kleiner wordt. Dat is natuurlijk uiteindelijk waar het om gaat. Misschien wel het bekendste voorbeeld van allemaal is het Martingale systeem. Dit is een over het algemeen winstgevend systeem dat ook bij andere spelen heel goed werkt, maar wat vooral ook goed toepasbaar is aan de roulettetafel. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Het is dan wel belangrijk alle kanten van dit systeem goed te kennen om ermee aan de slag te kunnen gaan als speler.

Andere strategieën voeren

Hoewel de meeste roulette systemen uitgaan van het maximaliseren van de winst, zijn er ook andere manieren om naar het spel te kijken. Dit hangt er natuurlijk vooral ook vanaf op wat voor manier je wilt spelen. Wil je het rustig opbouwen, dan kan je ook voor andere strategieën kiezen. Een voorbeeld is dan het 1-3-2-6 systeem. Dit is een strategie waarbij je niet bij een verkeerde uitslag tegen grote verliezen aanloopt, zoals bij sommige andere systemen wel het geval kan zijn wanneer je niet goed oplet als je aan het spelen bent. Dit kan dus ook de moeite waard zijn.

Er zijn nog heel veel andere mogelijke manieren om het spel te spelen. Wanneer je wat verder komt als speler wordt het aantrekkelijker om hiernaar te kijken. Cancellations is een voorbeeld. Andere voorbeelden zijn Tarsoy en Parlay. Al dit soort systemen zijn misschien niet zo bekend als Fibonacci en Martingale, maar dat neemt niet weg dat je er veel aan kunt hebben. Wanneer je als speler weet hoe roulette in elkaar zit, dan kunnen de meer gevorderde roulette systemen juist voor jou de juiste waarde hebben. Je zal dan immers ook de andere spelers met strategieën te slim af moeten zijn.

Gevorderde Roulette Varianten

Ook roulette systemen die misschien niet waterdicht zijn, maar wel zo dicht als mogelijk in de buurt komen, zijn heel interessant. Dat betekent bijvoorbeeld dat Paroli en D’Alembert als systemen voor jou de meest geschikte keuzes zijn. Dit zijn deels ook gevorderde variaties op de andere systemen die je dan al eerder aangeleerd hebt. Je bent dus gewoon net iets verder in je ontwikkeling wanneer je dit soort mogelijkheden gaat gebruiken. Dat is natuurlijk meer dan de moeite waard. Het spel moet immers wel leuk blijven, maar het moet je ook wel wat kunnen opleveren als speler.

De tijd nemen

Het is belangrijk om te beseffen dat roulette systemen een goed hulpmiddel kunnen zijn. Je hebt dan een houvast die je kunt gebruiken om van uit te gaan. Dit zorgt als het goed gaat voor betere winsten. Als je wat minder lekker op dreef bent zorg je dan dat je je verliezen ook kunt beperken. Dat is minstens zo belangrijk. Het kan immers iedereen weleens tegenzitten wanneer je aan het spelen bent. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je leert hoe je de systemen goed moet toepassen. Wanneer je dit niet doet kan het alsnog fout gaan als je speelt.

Daarom is het belangrijk om alle informatie die er is over roulette systemen in je op te nemen. Door even verder te lezen kan je hier een goede slag in slaan. Je kan beter eerst gratis roulette spelen met al deze systemen, zodat je eerst kunt leren hoe ze werken voordat je ze gaat gebruiken bij roulette om geld. Hoe meer je geoefend hebt hoe beter je de systemen kent en hoe groter de waarde is die ze voor je kunnen hebben. Uiteindelijk is dat natuurlijk het belangrijkste als je aan de hand van een strategie geld wilt gaan verdienen met roulette.