Spelregels roulette

De spelregels voor roulette zijn niet zo moeilijk maar omdat je de mogelijkheid hebt om op verschillende manieren in te zetten kan het spel de eerste keer nogal verwarrend overkomen. Daarom leggen wij kort uit hoe de spelregels van roulette precies zijn zodat je het leukste spel van een casino goed voorbereid kan spelen.

Roulette is eenvoudig

Roulette is een heel eenvoudig spel. Het doel van roulette is om het juiste getal te raden waar het balletje in het rad op uit komt. Deze voorspelling kan je doen door je inzet op een van de vele inzetmogelijkheden op de groene tafel te plaatsen. Wanneer je inzet overeenkomt met de uitkomst dan ontvang je een x aan tal keer jouw ingezette bedrag. Dit is afhankelijk van de inzet mogelijkheid die jij hebt gebruikt.

spelregels online roulette

Inzetmogelijkheden

Het is wel handig voordat je begint aan de roulettetafel om je wat meer te verdiepen in de spelregels en inzetmogelijkheden van het spel. De indeling van een roulettetafel is heel simpel en eigenlijk ook wel logisch. Bijna iedereen weet wel hoe een roulettetafel er globaal uit ziet en vaak zijn de inzetmogelijkheden gedrukt op een groen vilt. Er bestaat een kans dat het op een andere kleur is bedrukt maar die kans is heel klein. Door je fiches in de vakjes op het vilt te leggen bepaal jij je inzetmogelijkheden en bepaal je dus automatisch ook je inzet.

Het is daarnaast ook mogelijk om op de kruising van bepaalde inzetten in te zitten. Hiermee wordt bedoeld dat je op twee of vier verschillende tegelijkertijd kan inzetten.