Golden Ball roulette

Wie nog meer uit roulette wil halen, doet dat door Golden Ball roulette te spelen. Eigenlijk zijn de regels voor deze vorm heel simpel. Ze zijn namelijk gelijk aan de regels van het gewone spel. Het enige verschil? Er worden extra kansen geboden doordat er de mogelijkheid is om extra rondes te spelen. Dit zijn de zogenaamde golden ball rondes. Wel is het dan natuurlijk van belang dat er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Op die manier is het namelijk mogelijk om in aanmerking te komen voor deze extra kansen. Daarvoor moet je dan wel de high roller in het spel zijn. Dit is namelijk de speler die deze kansen krijgt. Het is dus belangrijk om wel wat geld te kunnen gebruiken.

Het zit namelijk als volgt. Terwijl je aan het spelen bent, loopt er een klok terug in beeld. Dit is de timer voor de golden ball. Gedurende de tijd dat de klok loopt worden rondes gespeeld. Wie na twintig rondes de speler blijkt te zijn die het meest heeft ingezet, is degene die de extra ronde in Golden Ball roulette krijgt. Op dat moment kan je dus extra spelen ten opzichte van de andere spelers. Je hebt dan dus nog meer kans om te winnen. Wel zegt deze opzet dus ook direct iets over het soort spelers dat aan deze tafels aanschuift en wie je zal tegenkomen. Je zal komt te spelen tegen de echte spelers van het grote geld. Dat is ook te merken aan de opzet van de software.

Grote inzetten spelen
Het is belangrijk om goed te begrijpen dat Golden Ball roulette dus wel gewoon om de grote inzetten draait. Het is niet voor niets dat de ontwikkelaar van de software standaard al fiches van 1.000 euro in het spel heeft opgenomen. Mocht je ervan overtuigd zijn dat je in deze omgeving goed mee kunt spelen, dan zal je het ook met eigen ogen zien. Zo zal het je bijvoorbeeld opvallen dat er veel spelers zijn die per ronde zomaar €5.000,- durven in te zetten. Sommigen gaan zelfs nog veel verder. De inzet is groot, maar de beloning kan ook heel groot zijn wanneer je uiteindelijk de golden ball mag gaan spelen als de klok is teruggelopen en jij de meeste inzetten hebt gedaan.

Wat een voordeel genoemd mag worden van Golden Ball roulette is dat jij de regie in handen krijgt. De extra ronde is alleen voor jou en niet voor andere spelers. Daarnaast mag de ronde helemaal zo gespeeld worden als jij dat wilt. De croupier laat pas los op het moment dat jij het signaal geeft. Al moet dat wel binnen een tijdslimiet van 10 seconden gebeuren. Dat neemt niet weg dat jij in grote mate de baas bent over het spel en dus best wat invloed hebt op je eigen kansen. Dat is natuurlijk wel zo fijn als het om grote bedragen gaat. Omdat de regels verder gewoon hetzelfde zijn kan je wel gewoon bekende roulettesystemen gaan toepassen om te proberen te winnen met je inzet.