Alphabet roulette

De nieuwe vormen van roulette lijken alleen maar steeds groter in aantal te worden. Zo is er tegenwoordig ook Alphabet roulette. Dit is een variant die op dit moment maar bij één partij te spelen is. Het is namelijk een creatie van de online gokgigant Betsson. Daar kan je aanschuiven bij een aantal rondes roulette, maar dan met het alfabet in plaats van met getallen, je raadt dan natuurlijk al dat er wel een groot verschil is. Een normaal spel heeft 37 uitkomsten, terwijl deze variant er maar 26 heeft. Je vraagt je dan misschien ook wel direct af hoe dat dan precies kan. De oplossing is simpel, het speelveld is gewoon compleet gemaakt met 0 tot en met 10. Zo kom je toch op 37.

Eigenlijk is het daardoor dus heel simpel. Wil je gewoon roulette spelen, maar ben je de getallen even zat? Dan kan je overstappen op Alphabet roulette. Er is namelijk helemaal niks anders aan dit spel in verhouding tot de gewone vormen, buiten het feit dat er voor andere leestekens is gekozen. Je hoeft dus niets nieuws te leren en niets anders te doen dan normaal. Dat heeft voordelen en nadelen. Een nadeel is natuurlijk dat er geen specifieke reden is om voor deze vorm te kiezen, anders dan dat je even iets anders wilt. Een voordeel is dat je alles gewoon kunt doen zoals je dat altijd doet. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de strategie die je normaal gesproken gebruikt in het spel als je speelt.

Minder kans om te winnen
Op dit moment is het zo dat het uitkeringspercentage van deze vorm van roulette net iets lager ligt dan bij andere vormen die gebruikelijk zijn. Dit is dus niet direct een aantrekkelijke reden om de overstap naar Alphabet roulette te maken. Wanneer je ook voor de andere varianten kunt kiezen waar je vaardigheden ten volle benut worden, dan is dit zelfs misschien wel sterk aan te raden. Dat neemt niet weg dat je wel nog altijd gewoon zou kunnen winnen en dat je gewoon echte roulettesystemen kunt loslaten op deze variant. In dat opzicht moet je dus op de lange termijn net zoveel succes als bij andere vormen kunnen hebben. Weeg dat daarom ook mee als je een definitieve keus gaat maken.

Omdat Alphabet roulette een specifieke vorm van Betsson is, zal je dit niet vaak tegenkomen. Ben je echter juist iemand die een account bij deze aanbieder heeft en hier regelmatig speelt, dan zal je misschien al langer met de vraag hebben rondgelopen wat deze variatie op het traditionele spel nu eigenlijk inhoudt. Het is dan dus fijn dat je je voordeel met deze informatie kunt doen en zelf kunt bepalen of je hiermee aan de slag wilt gaan of niet. Alle reden om hier serieus mee om te gaan. Uiteindelijk kan je dan zelf natuurlijk goed bepalen wat je nu eigenlijk precies wilt doen hiermee. Misschien biedt het spel jou juist wel kansen als je het gaat spelen. In dat geval kan je goede winsten boeken als speler.