Airball roulette

Airball roulette is typisch zo’n vorm die is opgekomen met de opkomst van geautomatiseerde vormen van het spel. Het is niet direct een variant van het spel die op software is gebaseerd. Het is een variant die wel gewoon gespeeld kan worden zonder dat er een croupier bij nodig is. De spelers nemen gewoon plaats aan de tafel. Het wiel en het balletje worden dan gewoon in beweging gebracht met de hulp van luchtdruk. Op die manier kan er dus altijd doorgespeeld worden, zonder dat er een dealer bij nodig is. Het inzetten gaat daarbij overigens wel digitaal. De klassieke tafel is daarbij dus verdwenen. Dit hoeft niet perse een nadeel te zijn. Dat maakt het ook wel flink gemakkelijker om goed door te kunnen spelen.

Een voordeel van het spelen met behulp van een machine is dat alles veel sneller kan gaan. Dat is dan ook één van de zaken waarop Airball roulette zich onderscheidt. Het is bijvoorbeeld zo dat de machine heel snel met de inzetten en de vermenigvuldigingsfactoren aan de slag kan gaan en direct aan de spelers kan aangeven hoeveel er gewonnen is als er gewonnen is. Dat gaat sneller dan wanneer de croupiers zelf aan de slag moeten gaan met hun rekenkunsten. Naast dit verschil is er eigenlijk niet heel veel anders dan bij gewoon roulette het geval is. De regels zijn bijvoorbeeld gewoon hetzelfde als in het casino het geval is. Dat is wel een voordeel. Je kunt dan dus gewoon direct aanschuiven als je met het spel bekend bent.

Veel rondes kunnen spelen
Airball roulette gaat relatief snel. Het is doordat er met behulp van de automaat zo dat er iedere minuut tot 90 seconden een nieuwe ronde kan worden ingezet. Zo kan er dus in korte tijd behoorlijk veel gespeeld worden. Dit komt vooral ook omdat de spelers snel op de schermen hun inzet kunnen aangeven. Het geld is immers al in de vorm van een saldo in de machine gestort. Er is dus geen enkele reden om lang te hoeven wachten. Dit kan als een groot voordeel van deze vorm gezien worden. Zeker spelers die veel willen spelen om veel te kunnen winnen zien hier de voordelen van in. Het snelle rekenwerk kan aan de automaat worden overgelaten.

Wat natuurlijk echter vooral fijn blijft aan Airball roulette is dat het geen eenzame vorm van het spel is. Er is nog altijd interactie met andere spelers. Dat maakt het alleen maar leuker om te spelen. Bovendien kan je hier natuurlijk ook veel van leren. Wanneer je een relatieve beginner bent en je ziet andere spelers bepaalde tactieken gebruiken, dan kan je hier van leren. Dit kan je dan zelf ook toepassen. Dat doe je bijvoorbeeld direct in dit spel, maar je kunt het ook op een later moment in een ander spel toepassen. Dat maakt deze vorm dus ook een hele geschikte optie om te kiezen. Dit is ook één van de redenen waarom er veel liefhebbers zijn van deze specifieke variant van het spel.