Age of the Gods

Het klinkt natuurlijk eerder als een naam voor een gokkast, dan voor roulette. Dat komt dan ook omdat Age of the Gods eigenlijk het midden tussen beide houdt. Het is wel gewoon een geautomatiseerde vorm van roulette, maar er zijn wel wat elementen toegevoegd die geleend zijn uit de wereld van de gokkasten. Daarmee is dan ook bereikt dat er nu een vorm van dit spel bestaat die zowel liefhebbers van gokkasten als liefhebbers van de traditionele casinospellen kan aanspreken. Waar het natuurlijk dan vooral om gaat is de manier waarop met het behalen van winst wordt omgesprongen. Dit is bij dit spel namelijk wel flink aantrekkelijker dan bij veel andere soorten roulette. Met dank aan de introductie van een jackpot in het spel.

Het gaat bij Age of the Gods bovendien niet om zomaar een jackpot. Het gaat om een progressieve jackpot. Dat betekent dat er dus zolang de prijs niet gewonnen wordt steeds iets meer in gestort wordt. De omvang van de winst kan daardoor tot grote hoogten oplopen. Het spel is op meerdere manieren te spelen, namelijk met een bonus of zonder een bonus. In alle gevallen is het zo dat er een flink hoge kans op winst is. Wat wel gelijk blijft is de manier waarop het roulette spel werkt. Er is gewoon een inzettafel en er is gewoon een wiel met een balletje dat de uitslag bepaalt. Al zijn dit natuurlijk wel allemaal digitale varianten aangezien het online gespeeld wordt. Dit maakt echter het verschil natuurlijk niet.

Het bonusspel spelen
Wanneer je Age of the Gods gaat spelen, dan doe je dat natuurlijk niet omdat je gewoon roulette wilt spelen. Je doet dat omdat je vooral ook mee wilt doen aan het bonusspel. Het is dus belangrijk om te weten hoe dit in elkaar steekt. De bonus komt zo nu en dan in beeld en wat je dan kunt doen is dan inzetten op een extra mogelijk, namelijk het paarse bonusvak. Dit zit dan in het wiel en is op de tafel te zien. Valt het balletje op dit vak, dan pak je dus de grote bonus. Dit is een multiplier die kan oplopen van 50 keer tot 100 keer je inleg. Dat is flink meer dan de beste mogelijkheden in het gewone spel. Al is het natuurlijk wel ook veel zeldzamer dat dit gebeurt.

Dit staat dan nog los van de progressieve jackpot die aan het spel Age of the Gods is gekoppeld. Dit zijn er in dit spel maar liefst vier. Eentje van minimaal €50, eentje van minimaal €500, eentje van minimaal €5.000 en tot slot eentje van minimaal €100.000. De hoogte van deze potten blijft oplopen zolang ze niet gewonnen zijn. Wordt er wel één gewonnen, dan begint deze pot weer bij het minimale beginbedrag. Het winnen van deze jackpot komt dus bovenop wat je normaal al zou winnen. Op die manier is er dus voor de echte gelukkige wel heel snel heel veel te winnen als het even lekker loopt. Dat maakt het ook zo spannend.