Inzetmogelijkheden

Inzetmogelijkheden bij Roulette

Inzetten bij Roulette

Roulette kent heel veel inzetmogelijkheden. Per vorm van het spel, kan dit ook nog eens verschillen. Dat maakt het dus ook interessant om eens te bekijken welke roulette inzetmogelijkheden bij roulette er allemaal liggen. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat er een hele reeks enkelvoudige mogelijkheden bestaat. Daarnaast zijn bij de meeste vormen van roulette ook combinaties toegestaan. Het is voor beide vormen van belang om te weten hoe deze mogelijkheden in elkaar zitten. Aan de hand daarvan kan je dan bepalen wat jij het liefst wilt doen. Bedenk je daarbij wel één ding. De meeste roulette systemen zijn ingericht op het doen van een enkelvoudige inzet. Wil je volgens een systeem spelen, dan heeft dat dus wel vaak de voorkeur als je aan de slag gaat.

Bekende Roulette Inzetmogelijkheden

De meest bekende vorm van inzetten bij roulette is natuurlijk het inzetten op een enkel getal. Dit wordt ook wel een Plein inzet genoemd, op zijn Frans. Andere bekende opties zijn het inzetten op de chance simple inzetmogelijkheden. Dit zijn bijvoorbeeld de keuzes tussen rood en zwart, tussen even en oneven of tussen 1-18 en 9-36. Het verschil tussen inzetten op een getal of inzetten op een simpele, is dat de ene maximaal uitbetaalt als je wint en de andere juist minimaal. De laagste winst is dus bij de chance simple inzetten te bereiken. Het risico is echter ook met afstand het kleinst van allemaal. Dit is dan ook wat de meeste spelers er zo aantrekkelijk aan vinden. Het is ook de basis voor heel veel systemen.

De vele combinaties

Inzetten bij roulette kan ook op combinaties. Een simpele vorm hiervan is het inzetten op de lijn van twee getallen. Je wint dan dus in het geval één van deze twee getallen valt. Dat kan ook door bijvoorbeeld een reeks van drie of een kruispunt van vier getallen te kiezen en hierop in te zetten. Zo maak je de kansen dat het lukt iets groter dan wanneer je een enkel getal zou kiezen. Je snapt natuurlijk wel dat je factor van winst hierdoor wel ook steeds iets lager wordt. Is een enkel getal 36-1, dan is een kruispunt van 4 natuurlijk nog maar 8-1. Je kunt zo nog verder gaan door bijvoorbeeld op een dozijn of zelfs op 24 nummers in te zetten door voor combinaties te kiezen.

De combinaties als roulette inzetmogelijkheden worden vooral gebruikt door ervaren spelers. Het hangt af van het soort roulette dat je speelt of dit verstandig is om te doen en op welke manier je dat moet doen. Het is natuurlijk wel zo dat je de winsten die je boekt als je gelijk hebt wel wat groter maakt dan wanneer je alleen maar op even of oneven zou inzetten. Het hangt dus ook van je insteek als speler af of een mogelijkheid bij jou past of niet. Alle reden om je hier dus wat meer in te verdiepen en uiteindelijk te bepalen of dit bij je past. Aan de hand daarvan kan je heel snel heel veel geld bij elkaar spelen als het je goed lukt.