Gratis roulette

Roulette is te spelen in drie variaties. Je hebt een Europese, Franse en een Amerikaanse versie. Roulette is heel populair casino spel. Dit heeft als reden dat het een heel laagdrempelig spel is. Je kan als beginnende speler langzaam het spel leren kennen door elke keer veilig in te zeten. De echte grote gokkers krijgen juist met roulette de kans om meteen met grote risico’s te spelen waarmee een heel eenvoudig spel heel spannend kan zijn.

Uitleg Roulette

Het spel gaat als volgt, je moet bij roulette raden op het welk getal het balletje terecht komt. Bij het Amerikaanse roulette zijn er 37-38 getallen waarop het balletje terecht kan komen. Deze getallen zijn onderverdeeld in zwarte of rode vakjes in een wiel. Er is een groen vakje waarin de nul staat, bij het Amerikaanse roulette is dat ‘00’. Omdat er zoveel getallen zijn is de kans vrij klein dat je precies het goede getal raadt, moet je nagaan hoe klein de kans is dat je het meerde malen achter elkaar goed raad. Daarom is het mogelijk om met verschillende inzetopties te werken om zo je winstkansen te vergoten.

Het spel verloopt als volgt

Voordat je gaat beginnen met het spel krijg je de kans om verschillenden inzetopties uit te voeren. Dit is het belangrijkste moment voor een speler tijdens het spel. Dit is de enige mogelijke manier om invloed uit toe oefenen op de uitkomst. Als je het goed hebt krijg je natuurlijk uitbetaald maar door de inzet opties is het mogelijk om hoe preciezer je voorspelt, hoe meer je uitbetaald gaat krijgen.

Wanneer je dan eindelijk de inzetten hebt gekozen en deze hebt geplaatst op tafel wordt er aan het wiel gedraaid. Het balletje wordt tegendraads ingerold. Wanner het balletje tot stilstand komt in een van de vakjes is de uitkomst bekend en wordt het verschuldigde bedrag aan de winnaars uitgedeeld.